Tilauskoulutukset

Haluatko yrityksellesi tai yhteisöllesi teille räätälöidyn vuorovaikutus- tai esiintymiskoulutuksen? Etsitkö kokenutta, taitavaa ja valovoimaista kouluttajaa tapahtumaasi?

Tilauskoulutukset laadimme yhdessä sinun kanssasi osallistujien ja organisaation tarpeiden pohjalta. Koulutustyylini on osallistava, osallistujien jo olemassaolevaa ammattitaitoa kunnioittava, ja konkreettisiin tilanteisiin pohjautuva.

Esiintymiskoulutukset

”Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitus on maamme koulutuspolitiikan ykköslobbareita. Hallitukseen valitaan vuosittain seitsemän nuorta opiskelijaa eri puolilta Suomea. Halusimme kehittää tämän vaikuttajajoukon esiintymisvalmiuksia ja kykyä viestiä tavoitteitamme selkeästi ja onnistuneesti ministereille, virkamiehille, kansanedustajille ja muille päätöksentekijöille.

Suunnittelimme koulutuspaketin yhdessä Sarin kanssa, emmekä olisi voineet olla tyytyväisempiä lopputulokseen. Saimme meille räätälöidyn koulutuksen seurantoineen. Muutos näkyi toiminnassamme heti, ja hallituksen jäsenet antoivat kautta linjan erinomaista palautetta Sarin innostavasta asenteesta ja kyvystä tunnistaa sekä kunkin koulutettavan omat että organisaatiomme tarpeet. Suosittelen lämpimästi Saria, jos tarvitsette esiintymisvalmennusta!”

Juha Töyrylä
Suomen Ylioppilaskuntien liiton pääsihteeri 2013-2016

Esiintymiskoulutukset suunnittelen ja toteutan siitä näkökulmasta, että jokainen esiintymistilanne on pohjimmiltaan myös vuorovaikutustilanne – ja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa tarvitaan erilaisia taitoja. Luonteva kehonkieli ja äänenkäyttö, esiintymiseen valmistautuminen, esiintymistilanteen solmukohtien selvittäminen sekä jatkuva omien esiintymistaitojen kehittäminen ovat keskeisiä hyvän esiintyjän taitoja.

Esiintymiskoulutukseen tai -valmennukseen voi yhdistää myös englanninkielisen esiintymisen sparrausta sekä englannin kielitaitovalmennusta.

Vuorovaikutuskoulutukset

Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajana ja draamaopettajana yhdistelen vuorovaikutuskoulutuksissa teoriaa ja käytäntöä, harjoittelua ja reflektointia, dialogia ja tekemistä.

Fokuksessa on osallistujan omien tunne- ja vuorovaikutustaitojen syveneminen, ymmärrys ihmisten toiminnan taustalla olevista tarpeista, kunnioittavan ja tarvelähtöisen kuuntelemisen ja itseilmaisun harjoittelu sekä keinojen kerääminen jatkuvaa tunne- ja vuorovaikutustaitojen harjoittelua varten.

Pyydä tarjous lähettämällä viesti allaolevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse sari at lupaollamina piste fi. Vastaan myös mielelläni kaikkiin kysymyksiin – jos haluat mielummin jutella puhelimessa, laita numerosi sähköpostiin mukaan niin soitan sinulle!