Luovuudesta oivalluksiin -kurssi syksyllä 2014

Mikäli kiinnostusta riittää, pidän syksyllä 2014 Luovuudesta oivalluksiin -kurssin, jossa omia teemoja työstetään ryhmätyöskentelyn ja coachingin lisäksi myös luovilla keinoilla.

IMG_0104

Miksi luovuus?

Muksujen kanssa pääsee tutustumaan milloin mihinkin taiteenlajiin. Laulamiseen, piirtämiseen, muovailemiseen, askarteluun, satuilemiseen, erilaisten roolien esittämiseen… Joko niitä tekee lasten kanssa, tai pääsee yleisöksi, kun lapsi esittelee omia taideprojektejaan.

Luovuus on ihmiselle luontainen tapa käsitellä maailmaa ja työstää mielessä pyöriviä asioita. Lasten kohdalla sen huomaa erityisen hyvin, mutta se pätee myös aikuiseen.

Kirjoittaminen, maalaaminen, liikkeellä ja rooleilla työskentely, improvisaatiolaulu, satujen keksiminen… Niillä saa etäisyyttä siihen omaan tilanteeseen, ja vähän kauempaa on helpompi huomata sellaisia asioita, jotka muuten voisivat jäädä pimentoon.

Luovuus auttaa myös suhtautumaan uusiin tilanteisiin joustavasti. Siksi se on tärkeä taito myös vanhemmalle, ja se kehittyy vain harjoittelemalla.

IMG_0103

Mitä kurssi sisältää?

Kurssiin kuuluu yksi iltapäivän mittainen ryhmäkerta, sekä kolme yksittäin sovittavaa henkilökohtaista tunnin  coaching-sessiota, jotka voidaan toteuttaa joko kasvotusten tai sitten puhelimen tai Skypen välityksellä. Tapaamiskertojen välillä työstät omaa teemaasi valitsemillasi luovilla keinoilla.

Hinta on 220€ (sis alv 24%) henkilökohtaisesti tavattaessa ja 180€ (sis. alv 24%) puhelimitse tai Skypen kautta toteutettuna. Jos ilmoittaudut yhden tai useamman kaverin kanssa, saatte kaikki 15% alennuksen omasta kurssihinnastanne (hinnaksi jää 187 € / 153 € sis. alv.). Mainitkaa silloin ilmoittautuessanne toistenne nimet.

Jos kurssi kiinnostaa, laita viestiä allaolevan lomakkeen kautta niin tiedän olla yhteydessä, kun kurssi tulee taas ajankohtaiseksi. 🙂

Kuka tämän vetää?

IMG_0448

Mä olen opettaja, draamaopettaja, coach, ja kahden lapsen äiti. Mä olen hyvä laulaja, kelpo askartelija, keskinkertainen piirtäjä ja pohjimmiltani introvertti kirjatoukka. Mä haluan auttaa vanhempia tasapainottamaan omat tarpeet ja toisten tarpeet niin, ettei hajoa pää eikä perhe. Tämä kurssi auttaa mun mielestäni juuri siihen. Lue täältä lisää.

Kiinnostaa, mutta mietityttää – mistä voin kysyä lisää?

Jos mielessä on mitä tahansa kysymyksiä kurssiin tai minuun tai mihin tahansa muuhun liittyen (tai no urheilusta ei kannata kauheasti kysellä), laita viestiä alla olevan lomakkeen kautta. Tavataan kurssilla,

-sari