Kohti hyvää vanhemmuutta – päiväkurssi 18.10.2014

Kohti hyvää vanhemmuutta 18.10.14

Hyvään vanhemmuuteen kuuluu mun mielestäni kaksi yhtä tärkeää taitoa. Hyvä vanhempi osaa huomioida sekä omat tarpeensa että lastensa tarpeet. Jos huomioi vain omia tarpeitaan, tulee helposti laiminlyöneeksi lapsiaan. Jos huomioi vain lasten (ja kaikkien muiden) tarpeita, palaa herkästi loppuun ja katkeroituu. Hyvän vanhemmuuden salaisuus löytyy näiden kahden taidon tasapainottamisesta arjen tuoksinassa.

Aamupäivällä, klo 9.30-12, aiheena on itsestä huolehtiminen. Etsimme keinoja pitää itsestä huolta sekä fyysisesti että tunteiden ja mielen tasolla. Keskiössä ovat muun muassa nämä aiheet:

  • Miksi omien tarpeiden huomioiminen on tärkeää arjen tuoksinassa?
  • Miten tunnistan omat tarpeeni arjessa?
  • Milloin omien tarpeiden huomioiminen on helppoa? Milloin se on vaikeaa?
  • Mitä voin tehdä, jotta omien tarpeiden huomioiminen olisi yhä helpompaa?

Iltapäivällä klo 13-15.30 pohditaan käytännön keinoja oman arjen tukemiseen vanhemmuuden onnistumisten kautta. Aiheita ovat muun muassa seuraavat:

  • Miltä näyttää arjessa vanhemmuuden onnistuminen?
  • Mitkä asiat tukevat onnistumisia?
  • Miten voin tuoda lisää onnistumista tukevia tekijöitä arkeeni?
  • Mihin tarpeisiin nämä onnistumista tukevat tekijät vaikuttavat?

Voit osallistua joko molempiin puoliskoihin tai vain toiseen. Yhden session (2,5h) hinta on 45€ sis alv. 24%, ja jos osallistut koko päivään, hinta on 75€ sis alv. 24%. Jos ilmoittaudut kaverin kanssa, saatte molemmat 20% alennuksen omasta osallistumismaksustanne. Mainitkaa silloin ilmoittautuessanne toistenne nimet.

Tilan vuoksi paikkoja on rajallisesti. Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Jos mielessäsi on kysymyksiä kurssiin liittyen, vastaan niihin mielelläni. Laita sähköpostia osoitteeseen sari at lupaollamina.fi, kysy allaolevan laatikon kautta, tai pistä viestiä Lupa olla minän Facebook-sivulla. Vastaan mielelläni. 🙂

Tai lue lisää siitä, miksi juuri itsestä huolehtiminen ja vanhemmuuden onnistumiset ovat tämän kurssin aiheina.