Kurssit ja valmennukset

Tältä sivulta löydät tietoa yksityishenkilöille suunnatuista palveluistani.

Etsitkö yrityksellesi tilauskoulutusta?

Lue lisää täältä.

Kurssit ja valmennukset


Miksi Lupa olla minä -kurssi tai valmennus?

Kun ostat Lupa olla minä -kurssin tai valmennuksen, ostat samalla selkeyttä, armollisuutta, inspiraatiota, empatiaa, kunnioitusta omia tarpeitasi kohtaan, näkökulmia läheistesi tarpeisiin, ja tunteen siitä, että aina on joku, jolle voi pohtia näitä asioita ja saada empaattisen ja pohditun vastauksen. (Voiko tällaisia asioita ylipäänsä ostaa rahalla? Ainakin ostat palvelun, joka luo näiden saavuttamiseen loistavat edellytykset. Loppu on sinusta itsestäsi kiinni. <3 )

Tiedät nimittäin periaatteessa, millainen vanhempi haluat olla. Käytännön toteutus tökkii silloin tällöin. Huomaat jälkikäteen, tai joskus ihan tilanteen keskelläkin, että en minä noin halunnut sanoa. Toisinaan on vaikea muistaa pitää itsestä huolta, ja se kostautuu sitten niin, että kärsivällisyys ei riitä kun lapselle tulee joku elämää suurempi kriisi. Ja välillä on ihan hukassa sen kanssa, että mitä ihmettä tuo lapsi ylipäänsä haluaa, kun mikään ei tunnu toimivan.

Tuntuu, että tarvitsisit selkeitä käytännön välineitä läsnäolevampaan vanhemmuuteen ja jonkun, jonka kanssa jakaa opettelun riemut ja haasteet. Hetken rauhaa, jolloin voi keskittyä itseen ja omiin tarpeisiin, omiin pohdintoihin, omiin opettelun ja haavoittuvuuden paikkoihin.

Mä autan vanhempia elämään stressittömämpää ja hyvinvoivampaa arkea.

Näillä tavoilla voin auttaa sinua henkilökohtaisesti siinä hommassa. Löydät käynnissä olevat ilmoittautumiset ja valmennustarjoukset myös Lupa olla minä -verkkokaupasta.

 

Kärsivällisempi aamu -minikurssi

Liittymällä Lupa olla minä -kirjeen tilaajaksi saat ilmaisen Kärsivällisempi aamu -minikurssin, johon kuuluu 18-sivuinen työkirja ja viikon verran sähköposteja. Lue lisää minikurssista täältä!
Takaisin listaan

 Henkilökohtainen coaching

”Nyt mulla on erilaisia työkaluja käsitellä omia ajatuksia sekä vastaantulevia tilanteita. Lisäksi prosessin myötä olen saanut valtavasti lisää varmuutta vanhemmuuteeni, valintojeni puolustelu on vaihtunut valinnoistani kertomiseen. Jos jokin asia tuntuu itsestä pyörivän sen saman pisteen ympärillä, on coaching todella ajattelua avaava kokemus, josta on hyötyä myös muiden asioiden suhteen.” Kirsi P.

Vanhemmuuscoachingin eli -valmennuksen ideana on se, että autan sinua pohtimaan, millainen vanhempi olet nyt, millainen vanhempi haluaisit olla ja millaisilla käytännön toimilla pääset lähemmäksi tavoitettasi. Valmennus voi keskittyä esimerkiksi itsestä huolehtimiseen, vanhemmuuden onnistumisista oppimiseen tai muuhun toivomaasi aiheeseen.

Mä väitän, että kaikkein toimivin ja johdonmukaisin kasvatus on sitä, että voit aidosti näyttää lapsillesi esimerkkiä asioista, joita haluat heidän oppivan. (Tämä on siis älä-tee-niinkuin-minä-teen-vaan-niinkuin-minä-opetan -kasvatuksen vastakohta.) Toisin sanoen hyvä kasvattaja kasvattaa ensin itsestään omien arvojensa mukaan elävää ihmistä, ja siinä sivussa antaa lapsilleen mallin ja esimerkin, jonka mukaan toimia. Kohtelemaan toisia niinkuin haluaisi itseään kohdeltavan, mutta myös kohtelemaan itseään niinkuin toivoisi lastensa kohtelevan muita.

…Lue lisää henkilökohtaisesta valmennuksesta

Voit tilata 1,5-2 session teemalla Kärsivällisyyttä kullannupun kanssa tai ”Omat rajat ja jaksaminen lapsiperheessä” omaan leikkipuistoosi, vanhempainiltaasi tai muuhun tilaisuuteen ottamalla yhteyttä minuun. Jos haluat ryhmällesi puolen päivän (3h)  tai koko päivän (6h) työskentelyn samoista teemoista, räätälöin mielelläni ryhmäsi tarpeisiin sopivan paketin.

Takaisin listaan

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tai kommentteja kursseihin tai valmennuksiin liittyen, kirjoita ajatuksesi allaolevaan kenttään (viesti tulee minulle sähköpostiin, ei siis näkyviin kommenttina) tai heitä minulle sähköpostia sari at lupaollamina piste fi. Nähdään kursseilla!