Kelpaisiko tänä vuonna omannäköinen, ihana kesä?

 

Tuntuuko kesä enemmän suorittamiselta kuin lomailulta? Vai kuuluuko kesääsi kasa ohjelmaa, jotka houkuttelee vain vähän vähemmän kuin kasvojen hierominen nokkosiin? Kaipaisitko tilaa ja lupaa viettää omannäköistä kesää, ja käytännössä se tuntuu vaikealta koska haluat huomioida myös perheen tarpeet?

 • Stressi nakuttaa niskassa että Nyt Kun On Kesä Niin Pitää Tehdä Ihania Asioita Koska Muuten Kesä Menee Hukkaan.
 • Kesästä on haaveiltu niin pitkään – itse kukin meistä – että kun kalenteri kääntyy ja keli lämpenee niin suorituspaineet alkavat helposti kasautua.
 • Ehkä koko muu perhe haluaa reissata, ja itse haluaisit muumioitua kirjan tai Netflixin kanssa peiton alle elokuuhun asti.
 • Tai muuten ihan kivat sukujuhlat tulossa, paitsi että se yksi sukulainen alkaa varmaan taas jankuttaa siitä kun ethän sinä mitään oikeita töitä tee niin kenenkäs rahoilla sinä sitten elät?
 • Tai toki on ihanaa, että on perheen kanssa vihdoin yhteistä rauhallista aikaa, mutta kun riitahan siitä tulee kuitenkin samantien.

Kesä kondikseen -valmennuksessa tutkitaan sinun kesääsi sinun tarpeidesi valossa. Tietysti huomioidaan kaikkien muidenkin tarpeet – ja silti aloitetaan siitä, että sinun ei tänä vuonna tarvitse ryhtyä kesämarttyyriksi tai lomasuorittajaksi.

Kesä kondikseen -valmennuksessa

 • saat selkeyttä ja vahvistusta siihen, mitä oikeasti kaipaat kesältäsi.
 • etsimme konkreettisia keinoja tuoda kesääsi enemmän sitä, mitä tarvitset.
 • puramme ristiriitaisia tunteita, etsimme toimivia keinoja
 • pohdimme, mitä voi oikeasti muuttaa ja minkä kanssa täytyy vain elää.

Kesä kondikseen -valmennuksen myötä

 • saat kesääsi iloa, helpotusta, tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja rauhaa.
 • löydät keinoja kulkea kohti omannäköistä kesää.
 • jaksat nauttia kesästä sellaisena, kuin se eteen kulkee
 • olet kärsivällisempi
 • suhtaudut joustavammin myös suunnitelmien muutoksiin, kun pystyt luottamaan siihen, että tarpeesi tulevat enemmän tai vähemmän täyteen joka tapauksessa.

Miten Kesä kondikseen -valmennus toimii?

Kesä kondikseen -valmennuksessa on kaksi vaihetta. Ensin tutkit omaa kesän ennustettasi työkirjan kysymysten avulla. Sen jälkeen tiivistät aloituskyselyssä vastauksesi minulle, ja työstämme niitä vastauksia kahdenkeskisissä valmennuskeskusteluissa minun kanssani. Valmennuskeskusteluissa autan sinua löytämään uusia näkökulmia tilanteeseesi ja miettimään konkreettisia keinoja, joilla pystyt vahvistamaan sitä mikä toimii ja korjaamaan sitä, mikä ei vielä täytä tarpeitasi.

Kesä kondikseen -paketin voit ostaa kahdessa koossa.

Kesä kondikseen 5h -pakettiin kuuluu viisi tunnin mittaista puhelin- tai skypekeskustelua, sekä 30-sivuinen pdf-työkirja. Kesä kondikseen 5h -paketin hinta on 400€ (sis alv 24%) to 22.6. klo 23.00 saakka. (Sen jälkeen hinta on 480€ sis alv 24%.) Viiden tunnin paketti on omiaan silloin, kun kesässäsi on useampi tilanne, joihin kaipaat tukea, ratkaisuja ja empatiaa.


Kesä kondikseen 1,5h -pakettiin kuuluu puolitoista tuntia puhelin- tai skypevalmennusta, jonka voit käyttää 3 x 30 min pätkissä tai yhden tunnin ja yhden puolituntisen sessioina. Kesä kondikseen 1,5h -paketin hinta on 130€ sis alv 24% to 22.6. klo 23.00 saakka. (Sen jälkeen hinta on 155€ sis alv 24%.) Puolentoista tunnin paketti on hyvä valinta silloin, kun tarvitset täsmätukea, ratkaisuja ja empatiaa yhteen selkeään tilanteeseen (esimerkiksi ne sukujuhlat).

Kysymyksiä

Voinko ostaa Kesä kondikseen -paketin juhannuksen jälkeen?

Voit. Silloin saat sen normaaliin Lupa olla minä -valmennusten hintaan, eli 5h 480€ ja 1,5h 155€.

Alennuksella haluan rohkaista sinua tarttumaan toimeen nyt, jotta pääset nauttimaan omannäköisestä kesästä mahdollisimman pian.

Voinko ostaa tämän valmennuspaketin alehinnalla ja puhua jostain ihan muusta kuin kesästä?

Ilman muuta! Jos haluat kesän sijaan pohtia itseäsi kasvattajana tai jotain henkilökohtaista tavoitettasi, niin hyödynnä ihmeessä alennushinta. ❤️ Voit myös halutessasi ostaa useamman paketin, esimerkiksi jos haluaisitkin kolme tuntia valmennusta niin pistä verkkokaupassa koriin kaksi 1,5h -pakettia.

Saat joka tapauksessa bonuksena Kesä kondikseen -työkirjan, ja voit käyttää sitä itsenäisesti sen verran kuin koet hyödylliseksi.

Miten valmennus etenee?

Kun käyt ostamassa valmennuksen verkkokaupasta, saat kuitissa linkin ja salasanan Kesä kondikseen -kotipesään (eli verkkosivulle). Sieltä löydät ohjeineen kaiken valmennukseen liittyvän – työkirjan, linkin aloituskyselyyn, ajanvarauslinkin sekä yhteydenottolomakkeen siltä varalta, että mikään kalenterissa olevista ajoista ei sinulle toimi. Valmennussessiot sovimme aina meidän molempien aikatauluihin sopivasti yksi kerrallaan.

Jokaisessa valmennussessiossa valitset itsellesi konkreettisia harjoituksia tai tehtäviä, joita työstät valmennuspuheluiden välissä. Puheluiden aikana pohdimme, miten valitsemasi harjoitukset ja tehtävät toimivat ja mitä ne herättivät valmennuksesi tavoitteeseen liittyen.

 

 

Onko pakko olla skype-yhteys ja internet, kun olemme kuitenkin osan kesästä saaressa / mökillä / kännykän netin varassa?

Jos puhelin kuuluu, niin voimme pitää valmennukset. Ja ilman muuta sovimme valmennussessiot niin, että ne eivät hankaloita elämääsi, päinvastoin. Jos tuntuu, että kaipaat uskonvahvistusta, tukea ja empatiaa kesken sukulointiviikon, niin voimme hyvin sopia puhelun sinne, ja jos mielummin puhut valmennuspuhelut vasta kotiin päästyäsi, niin sekin sopii. Työkirjan voit halutessasi tulostaa, niin sekään ei ole internetin varassa.

Haluaisin kovasti valmennuksen, mutta jännittää ja mietityttää, että onkohan se nyt kuitenkaan oikeasti minua varten.

Ymmärrän täysin, olen itse ollut ihan samassa tilanteessa. ❤️ Toivon, että teet silloin kaksi asiaa.

Voit varata ilmaisen puolen tunnin keskustelun minun kanssani sivulta http://lupaollamina.fi/ajanvaraus/ , ja autan sinua selkeyttämään, olisiko tämä sinulle oikea valmennus vai ei. Jos varaat puolen tunnin keskustelusi ennen 22.6. klo 23.00, olet oikeutettu alennushintaan, vaikka kävisimmekin keskustelun vasta juhannuksen jälkeen. (Voit käydä myös katsomassa, mitä muut valmennettavat ovat sanoneet minun kanssani työskentelystä.)

Toinen asia, minkä voit tehdä, on kokeilla työkirjaa. Jos olet Lupa olla minä -kirjeen tilaaja, voit ladata Unelmien kesä -työkirjan samalta sivulta kuin Kärsivällinen aamu -minikurssin materiaalit. Jos et ole vielä tilaaja, voit käydä tilaamassa omasi sivulta http://lupaollamina.fi/aamu . Unelmien kesä -työkirjassa on 8 sivua varsinaisesta 30-sivuisesta Kesä kondikseen -työkirjasta, joten voit ilmaiseksi kuulostella, auttaisiko tällainen työskentely sinua.

 

 

Tuliko mieleen kysymys, johon yllä ei löytynyt vastausta? Lähetä se minulle suoraan tämän laatikon kautta, niin vastaan sinulle suoraan ja lisään vastaukseni myös tälle sivulle. Tai laita minulle sähköpostia osoitteeseen sari at lupaollamina piste fi. Ihanaa kesää, ystävä. ❤️