Kärsivällisyyttä kullannupun kanssa – workshop ja verkkokurssi

Onko teidänkin huushollissa pieni rakas, jonka kanssa elämä on välillä ihan mahdotonta? Tarvitsisitko aimo annoksen kärsivällisyyttä ja ymmärrystä, jotta yhteiselo sujuisi lempeämmin ja mutkattomammin?

Kärsivällisyyttä kullannupun kanssa -luennolla keskustelemme siitä, miksi ruuhka-arjen seassa kärsivällisyys on niin usein koetuksella. Mietimme arkeen keinoja tukea omaa kärsivällisyyttä. Lisäksi etsimme konkreettisia lauseita, joita on oikeasti mukava päästää suustaan ja joilla keskustelu etenee – jopa sen kärsivällisyyttä koettelevan kullannupun kanssa.

Luennon jälkeen

– tiedät, millä tavoilla saat oman mielesi rauhoitettua kun lapsen käytös hiertää
– saat valikoiman näkökulmia ja kysymyksiä, joilla voit tarkistaa omia odotuksiasi
– tiedät, millaisilla lauseilla tilannetta saa vietyä lähemmäksi yhteistyötä
– tiedät, mihin arjen solmutilanteissa kannattaa keskittyä ja mihin ei
– tunnet Rakentavan vuorovaikutuksen havainto-tunne-tarve-pyyntö -mallin ja tiedät, miten sitä voi soveltaa leikki-ikäisen ja isommankin kanssa.

Luennon pitää Sari Paavilainen, opettaja (FM), valmentaja, ja Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja.

Haluatko luennon (60 min) tai workshopin (90-120 min) omaan perhekahvilaasi, tapahtumaasi tai vaikka kaveriporukalle keittiön pöydän ääreen? Tai haluaisitko samasta aiheesta pitemmän, useamman kerran kurssikokonaisuuden? Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen sari at lupaollamina piste fi.

Kärsivällisyyttä -luennot käynnistyivät syksyllä 2015 Helsingin Ipanaisella. Ensimmäiset Kärsivällisyyttä kolmevuotiaan kanssa -workshopit tulivat täyteen ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä, ja luennot ovat olleet senkin jälkeen suosittuja. Lisäksi olen pitänyt luentoja sekä yhdistyksille että yksityisille ryhmille.

 

Kärsivällisyyttä kullannupun kanssa -luennosta on olemassa myös verkkokurssiversio, jossa pääset hyödyntämään samaa prosessia kuin liveluennolla. Videoluento on tallenne 26.10.2016 pidetystä verkkoworkshopista.

Kärsivällisyyttä kullannupun kanssa -verkkokurssin mukana saat

  • videotallenteen webinaarista eli verkkoworkshopista (1,5h) rajattomaan omaan käyttöösi
  • mp3-tallenteen samasta workshopista (jotta voit kuunnella myös silloin, kun video ei ole käytössä)
  • verkkoluennon diat, jotta voit halutessasi tehdä omia muistiinpanoja
  • harjoitusmonisteen, jolla voit työstää Kärsivällisyyttä kullannupun kanssa -prosessia aina kun tarvitset, myös ilman videota.

Verkkokurssin voit ostaa Lupa olla minä -verkkokaupasta.