Pysähtyminen 138: Ajatusten karusellia

Mistä tulen?

Olihan taas viikko. Oli tilanteita, jotka kaiveli esiin sielun pohjamudista kaikenlaisia jänniä ajatuksia. Luin ja tein Byron Katien The Workia aika paljon ja olin viikonloppuna yksin kotona lasten kanssa. Toisaalta onnistui aika hyvin sellainen ”voisiko tän tehdä helpomminkin?” -ajattelu.

Ja sit on jännä huomata, että kun yksi tilanne selkiää (tavallaan) niin se sama tunnemylläkkä siirtyy johonkin muuhun aiheeseen. Että joku tarve sielläkin on taustalla, ja näköjään nyt ihan kaikki asiat osuu siihen.

Oli myös sellainen viikko, että fiilis muuttuu ratkaisevasti sen mukaan, mikä ajatus on päällä. Bongailin ajatuksia, joilla 100% varmuudella saan itseni aivan eeppisen kamaliin fiiliksiin, ja onneksi The Workilla niitä sai myös irroiteltua. Ja sit olikin ihan kevyt fiilis.

Missä olen?

Flunssa saapui, nenäliinan virkaa toimittaa harso ja nenäkannu on painonsa arvoinen kultaa. Opetushommat alkoi, ja se tuntikausien luokassa käppäily ja seisominen tuntuu selässä ja lonkissa. Vois ehkä vaikka taas joogata joskus.

Tunteet ovat tän Byron Katie -intensiivityöstön seurauksena enimmäkseen mukavissa kantimissa, toki välillä herää joku mörköfiilis mutta sitten se pääsee kulkemaan läpi.

Ajatukset on murroksessa, vuorotellen kevyttä ja raikasta ja maailmojasyleilevää ja välillä niitä ”ei mistään kuitenkaan tuu mitään ja miks mä oon tällainen” -mörköjä. Ne ei kestä pitkään, mutta tulee usein puskan takaa ja aikamoisena kontrastina sille perushyvälle fiilikselle.

Mitä kohti?

Ensi viikolla on mun synttärit. Täytän 33, eli saman verran kuin systeri vikana syntymäpäivänään. 

Osa tästä myllerryksestä liittyy varmasti siihen, joten on ns. jännät paikat että millainen fiilis synttärinä on. En ole opettamassa silloin, joten voi ihan rauhassa hengailla kaikkien esiin nousevien tunteiden kanssa.

Mitä ominaisuuksia haluaisin ensi viikolle?

  • Keveyttä
  • Rauhaa
  • Onnistumisia
  • Kiitollisuutta
  • Luottamusta
  • Iloa
  • Helppoutta
  • Yhteyttä

Miten niitä saisi? Ainakin hengittämällä, irti päästelemällä ja huomaamalla, uteliaisuudella ja uusilla näkökulmilla – mitä tässä tilanteessa jo on sellaista, mitä kaipaan?

Jos näistä sais itselleen jonkun hyvän synttärifiiliksen paketoitua. 🙂