Perjantain pysähtyminen 69: Videollakin voi pysähtyä? Voi!

No niin, nyt on sekin kokeiltu. Ai mikä? No videomuotoinen Perjantain pysähtyminen. Kampesin itseni parvekkeelle juttelemaan teille ja pohtimaan, että mistä tulen, missä olen (parvekkeella) ja mitä kohti. Video on editoimaton, luonnonvalolla valaistu ja ekalla purkkiin -mallinen, toisin sanoen täysin luomu.

(Note to self: vaikka ei editoisikaan videota, niin jotenkin kummasti nauhoituksen päättymisestä kestää silti tooosi pitkä aika, ennenkuin video on linjoilla. Seuraava videopysähtyminen hyvissä ajoin, niin ei mene julkaiseminen yömyöhään. Sitä kuvittelee, että kirjoittaminen on hidasta puuhaa, mutta sitten kun teksti on kasassa niin se on kasassa, ei puolivälissä…)

Have fun!

Tälle viikolle haussa siis onnistumisia, tehtävänä huomata jokaiselta päivältä ainakin yksi onnistuminen.

Haluaisitko enemmän kärsivällisyyttä aamuihisi?
Ilmaiseen Kärsivällisempi aamu -minikurssiin kuuluu 18-sivuinen työkirja ja parin viikon verran sähköposteja, joiden myötä harjoittelet tekemään aamuistasi lempeämpiä, kärsivällisempiä ja mukavampia. Samalla liityt yli tuhannen vanhemmuuden supersankarin seuraan Lupa olla minä -kirjeen tilaajaksi ja saat viikoittain sähköpostiisi inspiraatiota ja vinkkejä itsestä huolehtimiseen, kärsivällisyyteen ja riittävän hyvään vanhemmuuteen. Tervetuloa mukaan. <3