Mitä Sarin asiakkaat sanovat?

Sari Paavilaisen koulutuksista ja valmennuksista sanottua

Alla palautteita koulutusteni ja valmennusteni asiakkailta.

Tuntui, että valmentaja pisti mut itse ajattelemaan niin että pää höyrysi

”Valmennuskeskustelu oli joka kerta oivaltavaa. Se jätti uteliaisuuden ja selkeyden tunteen, jota halusin kovasti ja innokkaasti työstää eteenpäin. Ja samaan aikaan oli myös ihanaa, kun oli joku jolle juhlia ja iloita mitä valmennustapaamisten välissä oli oivaltanut.

Vaikeita abstraktisia asioita (esimerkiksi kunnioitus ja rajat) käsiteltiin kuva-assosiaation kautta ja vaikka tuntui, että valmentaja pisti mut itse ajattelemaan niin että pää höyrysi, niin ne jäivät heti mieleen. Siitä olen hyvin kiitollinen.

Suosittelen Lupa olla minä -valmennusta kaikille vanhemmille, jotka ovat kiinnostuneita lapsen kasvatuksesta vaikeissa kärsivällisyyttä vaativissa tilanteissa.”

Maria P.

Valintojeni puolustelu on vaihtunut valinnoistani kertomiseen

”Nyt mulla on erilaisia työkaluja käsitellä omia ajatuksia sekä vastaantulevia tilanteita. Lisäksi prosessin myötä olen saanut valtavasti lisää varmuutta vanhemmuuteeni, valintojeni puolustelu on vaihtunut valinnoistani kertomiseen.

Jos jokin asia tuntuu itsestä pyörivän sen saman pisteen ympärillä, on valmennus todella ajattelua avaava kokemus, josta on hyötyä myös muiden asioiden suhteen.”

Kirsi P.

Suunnittelimme koulutuspaketin yhdessä Sarin kanssa, emmekä olisi voineet olla tyytyväisempiä lopputulokseen.

”Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitus on maamme koulutuspolitiikan ykköslobbareita. Hallitukseen valitaan vuosittain seitsemän nuorta opiskelijaa eri puolilta Suomea. Halusimme kehittää tämän vaikuttajajoukon esiintymisvalmiuksia ja kykyä viestiä tavoitteitamme selkeästi ja onnistuneesti ministereille, virkamiehille, kansanedustajille ja muille päätöksentekijöille.

Suunnittelimme koulutuspaketin yhdessä Sarin kanssa, emmekä olisi voineet olla tyytyväisempiä lopputulokseen. Saimme meille räätälöidyn koulutuksen seurantoineen. Muutos näkyi toiminnassamme heti, ja hallituksen jäsenet antoivat kautta linjan erinomaista palautetta Sarin innostavasta asenteesta ja kyvystä tunnistaa sekä kunkin koulutettavan omat että organisaatiomme tarpeet.

Suosittelen lämpimästi Saria, jos tarvitsette esiintymisvalmennusta!”

Juha Töyrylä
Suomen Ylioppilaskuntien liiton pääsihteeri 2013-2016

Yleisellä tasolla olet tosi hyvin osannut kuunnella ja poimia ne asiat, joista mun tapauksessa oli kyse

”Valmennuskeskusteluissa se, että olit kuuntelemassa ja analysoimassa, auttoi löytämään keskeiset asiat. Omalla ajalla tehdyt harjoitukset auttoivat jatkamaan jo tehtyä löydöstä – mutta olisi ollut paljon vaikeampaa tehdä niitä havainnointeja ilman että oli aktiivinen kuuntelija. Käytännön vinkkejä reflektointiin; ei sitä tule normaalikeskustelussa.

Yleisellä tasolla olet tosi hyvin osannut kuunnella ja poimia ne asiat, joista mun tapauksessa oli kyse. Tässä löytyi hyvä kommunikaation taso. Yleinen palaute on että olen hyvin tyytyväinen ja kaikki on sujunut tosi mainiosti.

Suosittelen valmennusta ihmiselle, on vuosien kokemusta vieraan kielen käytöstä eri tilanteissa, mutta tarvitsisi boostia että pystyisi siirtymään seuraavalle tasolle. Tai jos oma kielenkäyttö on jäänyt junnaamaan paikoilleen ja kaipaisi siihen terävöintiä ja tason nousua.”

Jani Muhonen
CEO, Evolta Oy

Loistava kokonaisuus

”Hyvin taustoitetut teemat ja loistavat videot. Niiden avulla pääsi hyvin kiinni tehtäviin ja käsittelemään aihetta omassa arjessa. Loistava kokonaisuus. Kurssi eteni loogisesti ja sopivassa tahdissa. Olen itse saanut paljon uusia oivalluksia kurssilta ja eväitä kohdata arjen haasteita rakentavalla tavalla. Suosittelen kurssia 100% .”

Osallistuja, Kärsivällinen kasvattaja 2.0 -verkkokurssi